Informatie fotosessie


Handig om te weten voor tijdens een honden fotosessie:

Het is belangrijk dat jouw hond er op de dag van de fotosessie verzorgd uitziet. Denk hierbij aan een schone vacht, maar ook schone oogjes zijn erg belangrijk. 

Heeft de hond een favoriet speeltje of snack? Neem deze gerust mee. 

Wanneer je samen met jouw hond op de foto gaat let dan ook op je eigen kleding keuze. Let er op dat je geen drukke printjes aantrekt. Het mooiste zijn natuurlijke kleuren en vooral kleding waarin jij je prettig voelt. 

Kan jouw hond niet los? Geen probleem ik heb een fotolijn beschikbaar die ik kan wegwerken op de foto. Neem als de hond niet los kan een mooie halsband mee. 

Is jouw hond niet fotogeniek? Als je een fotosessie bij mij boekt zit er ook van jouw hond prachtige foto's bij. Ik ben erg geduldig en rustig. Ik heb ervaring met diverse rassen en drukke honden. 


Handig om te weten voor tijdens een lifestyle fotosessie:

.


Hoe verloopt een fotosessie

Vooraf aan de fotosessie:

Als je interesse hebt in een fotosessie dan bespreken we het gekozen pakket, de locatie en moment van de fotosessie. Dit onder voorbehoud van het weer. Mocht het weer op het moment van de fotosessie tegenvallen plannen we zo spoedig mogelijk een andere datum. 

Na het vastleggen van het moment van de fotosessie stuur ik je een factuur met het bedrag van het gekozen pakket en de eventuele reiskosten. Mocht je na het zien van de keuzegalerij extra foto´s willen bij bestellen of het gekozen pakket verhogen zal ik voor het resterende bedrag een extra factuur sturen.

Tijdens de fotosessie: 

Op het moment van de fotosessie maak ik rustig kennis met jullie en zoeken we al wandelend leuke plekjes op voor foto's op de gekozen locatie. Het is wel zo leuk om op verschillende plekken foto's te maken zodat je een diverse keuze hebt. Het hoofddoel is plezier en ontspanning en vanuit daar komen jullie vanzelf mooi op de foto. Het is niet erg als je kind en/of hond er eventjes geen zin in heeft, we wisselen poseren af met spelen. Ik vind het belangrijk dat de fotosessie ontspannen verloopt en dat er geen druk op wordt gelegd. 

Geef tijdens de fotosessie gerust eventuele wensen aan. 

Na afloop van de fotosessie:

Na de fotosessie maak ik een zorgvuldige selectie en afhankelijk van het gekozen pakket zal ik jou deze tonen in een galerij. Uit deze galerij kun je een keuze maken. 

Ik streef er naar om binnen 14 dagen nadat de keuze is gemaakt de natuurlijk bewerkte foto's naar je op te sturen via een WeTransfer link om zo de kwaliteit te behouden. 


Algemene voorwaarden

Bij het boeken van een fotosessie bij Banke Foto Avontuur of een aanbieding/winactie vanuit mij gaat u akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Afmelden of verplaatsen van de fotosessie dient uiterlijk 24 uur van tevoren worden gedaan. Indien de annulering binnen de 48 uur plaats vind wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht. Dit geldt niet indien de fotosessie verplaatst wordt naar een andere datum vanwege aantoonbare onmacht.

Betaling van een honden- en of gezinsfotosessie dient vooraf aan de fotosessie te worden betaald, hiervan ontvangt u een factuur. Een eventuele nabestelling dient per 7 dagen na het doorgeven van de nabestelling te worden voldaan. Betaling van de optie product- en bedrijfsfotografie gaat volledig per factuur en dient binnen 7 dagen te worden voldaan. Na het betalen van de factuur worden de foto's via een WeTransfer link opgestuurd.

Over de prijs is geen BTW gerekend door de KOR regeling. 

Raw-bestanden worden niet geleverd. De foto's worden natuurlijk door mij bewerkt en afgeleverd. 

Op de foto’s rusten auteursrechten en blijven ten alle tijden eigendom van de fotograaf. Bij het aangaan van een overeenkomst en eventueel nabestellen van foto’s worden geen auteursrechten gekocht. In geval van de optie product- en bedrijfsfotografie behoord een licentieovereenkomst gebruiksrecht. 

De foto's zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik, het is niet toegestaan om de foto's voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media tenzij anders van te voren is afgesproken. De foto's mogen niet zonder mijn toestemming verstuurd worden naar- en gebruikt worden door andere bedrijven die mogelijk de foto's willen gebruiken. 

De foto’s worden geleverd zonder watermerk. De foto’s mogen ten alle tijde niet bewerkt of aangepast worden. Op social media word ik graag als fotograaf genoemd met een tag: @banke_foto_avontuur.

De fotograaf is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade, diefstal, verlies, bekeuringen, verwondingen of letsel in welke zin dan ook.

Persoonsgegevens die door opdrachtgever worden verstrekt worden vertrouwelijk behandeld.

 

Marrit Hamstra

Banke Foto Avontuur

Bewerkt op: 01-12-2023